Sjokolademousseterte inneholder
410 Kalorier,
27 g Karbo,
8 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Sjokolademousseterte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokolademousseterte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2902 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokolademousseterte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 409.53 | 4 238.14 | 529.77 | Kcal |
Protein | 8.49 | 87.86 | 10.98 | gram |
Karbohydrat | 26.50 | 274.24 | 34.28 | gram |
Kostfiber | 2.44 | 25.25 | 3.16 | gram |
Fett | 29.41 | 304.36 | 38.04 | gram |
Mettet fett | 11.82 | 122.32 | 15.29 | gram |
Salt | 0.14 | 1.48 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.15 | Kr 84.34 | Kr 10.54 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 035 totalt | 1 035 pr porsj | 129 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smør en rund kakeform, og dryss den med rasp., ca. 24 cm i diameter, med avtakbar kant. Sett ovnen på 175°. Hakk mandlene fint. Pisk egg og Muscovadoråsukker lett og luftig.
Bland de hakkede mandler og appelsinskallen i. Hell deigen i formen, og bak den på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter. La terten kjøle ned I formen, før den løsnes. Smelt sjokoladen over et vannbad. Bland eggeplommene og 1 dl av fløten i en kasserolle, og kok under omrøring, til blandingen er jevnet. La blandingen kjøle ned. Bland den smeltede sjokolade med den kalde eggekreme.
Pisk den resterende fløte, og vend den i deigen. Legg kaken på et serveringsfat, og legg kanten på formen rundt om bunnen.
Bred moussen ut på bunnen. Sett i kjøleskapet inntil servering. Fjern formen, og pynt med frukt og/eller bær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22105)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-27
Oppdatert dato:2006-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift