Sopprisotto



God som selvstendig vegetarrett, men selvsagt kan man blande strimlet svinekjøtt eller kylling i retten. Evt. la den få et bacondryss før servering.

Oppskriften inneholder 79 Kalorier, 13 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sopprisotto er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5541 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4dlbasmatiris
1ssolivenolje
1stk storløk
Ca 8,5dlgrønnsaksbuljong (terning og vann)
1dlhvitvin eller mer buljong
1literønsket sopp
2stktomater
4ssfrisk, strimlet basilikum
100grspinat, halvtint
1dlrevet eller høvlet ost (ridderost eller parmesan)
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Sopprisotto!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier78.65417.16Kcal
Protein2.3812.62gram
Karbohydrat12.7867.79gram
Kostfiber1.045.52gram
Fett1.427.53gram
Mettet fett0.562.97gram
Alkohol0.45 %
Salt0.321.70gram
Pris på oppskriftenKr 3.90Kr 20.69Kroner
Hele oppskriften veier2 122 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo64,99 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fres ris i olje et par minutter. Skrell og hakk løk og la den frese med. Spe med buljong og hell i vin. Kokes etter anvisning på pakken. Fres den hakkede soppen for seg.
Del tomatene, fjern kjerner og skjær i båter/ biter.
Når risen er klar, er det tid for å frese tomater og spinat sammen med soppen. Vend det ned i risen sammen med basilikum og osten. Smak godt til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25722)
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-25
Oppdatert dato:2009-04-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skogssopp i butterdeig.Skogssopp i butterdeig.
Denne retten har 64,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjøttpudding med soppstuing.Kjøttpudding med soppstuing.
Denne retten har 101,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.