God som selvstendig vegetarrett, men selvsagt kan man blande strimlet svinekjøtt eller kylling i retten. Evt. la den få et bacondryss før servering. Oppskriften inneholder
79 Kalorier,
13 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sopprisotto er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5541 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sopprisotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.65 | 417.16 | Kcal |
Protein | 2.38 | 12.62 | gram |
Karbohydrat | 12.78 | 67.79 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 5.52 | gram |
Fett | 1.42 | 7.53 | gram |
Mettet fett | 0.56 | 2.97 | gram |
Alkohol | 0.45 % | | | |
Salt | 0.32 | 1.70 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.90 | Kr 20.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 122 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres ris i olje et par minutter. Skrell og hakk løk og la den frese med. Spe med buljong og hell i vin. Kokes etter anvisning på pakken. Fres den hakkede soppen for seg.
Del tomatene, fjern kjerner og skjær i båter/ biter.
Når risen er klar, er det tid for å frese tomater og spinat sammen med soppen. Vend det ned i risen sammen med basilikum og osten. Smak godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25722)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-25
Oppdatert dato:2009-04-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift