Fotograf:
Norges sjømatråd
Stekt Norsk Kveite på grønn seng inneholder
94 Kalorier,
1 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Stekt Norsk Kveite på grønn seng har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt Norsk Kveite på grønn seng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4452 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt Norsk Kveite på grønn seng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 94.20 | 448.98 | Kcal |
Protein | 8.28 | 39.46 | gram |
Karbohydrat | 1.05 | 5.00 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 5.62 | gram |
Fett | 5.28 | 25.17 | gram |
Mettet fett | 2.08 | 9.91 | gram |
Alkohol | 1.00 % | | | |
Salt | 0.16 | 0.75 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.48 | Kr 69.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 907 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,45 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll fiskestykkene godt, fjern skinn og ben. Tørk godt med kjøkkenpapir. Dryss på salt og pepper og vend dem i hvetemel. Brun 2 ss smør lett og stek fisken ca. 4 minutter på hver side.
Bruk panne med høye kanter og lokk til grønnsakene. Smelt 2 ss smør og tilsett hvitløk, purre, timian og mynte. Stek det lett under omrøring.
Hell på hvitvin og legg på lokk. La det dampe til purren er mør.
Legg i spinat like før servering. Den skal bare "falle sammen" og bli godt gjennomvarm. Dryss på litt salt og pepper.
Fordel det grønne på varme tallerkener og legg fiskestykkene på. Nykokte mandelpoteter og evt. en god hollandaisesaus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23338)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift