Suppe med ferskfiskball inneholder
71 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Suppe med ferskfiskball har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppe med ferskfiskball er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6132 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suppe med ferskfiskball!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.57 | 325.78 | Kcal |
Protein | 6.33 | 29.22 | gram |
Karbohydrat | 6.63 | 30.61 | gram |
Kostfiber | 1.04 | 4.80 | gram |
Fett | 1.85 | 8.54 | gram |
Mettet fett | 0.55 | 2.54 | gram |
Salt | 0.51 | 2.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.39 | Kr 11.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 616 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knekk spekeknoken og vann den ut etter behov. Vann ut byggryn over natten. Kok spekeknoken i 1 liter vann sammen med grynene. Kok opp og skum. La det koke til grynene er møre, ca 30 minutter.
Del kålroten i terninger. Skrell og skjær løken i små terninger. La alt koke med i suppen de siste 15 minuttene, spe etter behov med fiskekraften.
Lag fiskeballen: Mal seifileten 2-3 ganger med salt og løk. Tilsett melet. Arbeid farsen godt før melken tilsettes litt etter litt. Tilsett krydder og kok en prøveball. Lag store fiskeballer med fuktet hånd og skje.
Trekk fiskeballene i fiskekraften til den er gjennomtrukket, 10-15 minutter. Ta opp. Potetene skjæres i båter og kokes separat i kraften ca 15 minutter, til de er møre. Legg fiskeballene tilbake i kraften.
Spekeknokene tas opp før servering. Suppen serveres med flatbrød eller nybakt, ferskt grovbrød
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7137)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-15
Oppdatert dato:2003-04-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift