Fotograf:
Norges sjømatråd
Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp inneholder
106 Kalorier,
5 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3605 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Suppe med små grønnsaker og frityrstekte torsketunger med dipp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 105.80 | 1 330.50 | Kcal |
Protein | 6.47 | 81.36 | gram |
Karbohydrat | 4.56 | 57.34 | gram |
Kostfiber | 0.52 | 6.54 | gram |
Fett | 6.38 | 80.23 | gram |
Mettet fett | 3.62 | 45.52 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.28 | 3.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.35 | Kr 79.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 030 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,24 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Suppe med små grønnsaker
Surr sjalottløk, hvitløk, fennikel og stjerneanis i litt olje til grønnsakene mykner. De skal ikke bli brune. Hell på hvitvin og la den koke nesten helt inn.
Tilsett fiskekraft og fløte og la suppen koke til den tykner og mengden er redusert til ca. 1 liter. Smak suppen til med salt og pepper og ta opp stjerneanisen. Mos suppen i food-processor og sil den. Varm den og rør inn kaldt smør.
Legg i fisketerningene og grønnsakene og la suppen trekke til alt er mørt. Server suppen rykende varm med brød til.
Frityrstekte torsketunger:
Klipp bort løst skinn på torsketungene. Skyll og tørk dem godt. Rør sammen alle ingrediensene til frityrrøren og la den svelle i 1 time.
Varm oljen til ca. 180 °C, det freser rundt skaftet på en treskje. Dypp torsketungene i frityrrøren og stek dem gylne og sprø i den varme oljen. La dem renne av på tørkepapir.
Bland alle ingrediensene til dippen og smak den til med salt og pepper. Rør inn gressløk like før servering. Server
torsketungene nystekte med salat og dipp.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23432)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-02-12
Oppdatert dato:2007-02-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift