Fotograf:
Bent Raanes
En hjemmelaget tomatsuppe er næringsrik og lett å lage. Denne oppskriften gir den klassiske suppen en moderne vri med skrei, pepperoni og urteblanding. Oppskriften inneholder
80 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tomatsuppe med skrei, parmesan og pepperoni er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tomatsuppe med skrei. parmesan og pepperoni!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.65 | 320.69 | Kcal |
Protein | 5.46 | 21.98 | gram |
Karbohydrat | 2.14 | 8.62 | gram |
Kostfiber | 0.64 | 2.58 | gram |
Fett | 5.33 | 21.46 | gram |
Mettet fett | 1.30 | 5.23 | gram |
Salt | 0.30 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.32 | Kr 21.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 611 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skreien i terninger på ca. 2 cm.
Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank.
Rør inn tomatpuré og la det surre litt.
Tilsett vann og hermetiske tomater, og la det koke i 10 minutter.
Kjør suppen i en foodprosessor eller med stavmikser til den er jevn.
Smak til med salt, kajennepepper og sukker.
Ha fisken i suppen og la trekke i 3-4 minutter.
Urteblanding
Kjør basilikum, parmesan og olivenolje sammen i en blender eller med stavmikser til en jevn masse.
Server suppen med pepperoniskiver og urteblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 31155)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Innlagt dato:2014-02-10
Oppdatert dato:2014-02-10
Lesere:
1444 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift