Svinekam med paprikasaus inneholder
134 Kalorier,
5 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Svinekam med paprikasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekam med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3489 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekam med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.67 | 658.59 | Kcal |
Protein | 6.72 | 33.11 | gram |
Karbohydrat | 4.92 | 24.24 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 4.63 | gram |
Fett | 9.47 | 46.66 | gram |
Mettet fett | 3.22 | 15.86 | gram |
Salt | 1.33 | 6.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.53 | Kr 22.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 956 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hugg kjøttbenet i mindre stykker. Legg dem i langpannen og hell ca. 1/2 liter vann over.
Stikk et hull gjennom svinekammen på langs med skaftet av en treskje.
Skrell eplene, stikk ut kjernehusene og skjær eplene i terninger. Dryss epleterningene med karri.
Fyll vekselvis epler og svisker i svinekammen. Lukk for åpningene med stekenåler eller sy igjen.
Gni kjøttet utvendig med salt, pepper og paprikapulver og legg det på rist over langpannen. Stek i 2 1/2 time ved 175 C midt i ovnen.
Hakk løken til sausen fint, og brun den lett i smør. Dryss mel på sammen med paprika og en anelse kajenne. Rør godt og la det koke et par min.
Sil stekesjyen og spe den i løksausen. Smak til.
Server kjøttet med ristet sopp, kokt spaghetti og stekte tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10948)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift