Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pulled pork med julerub oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pulled pork med julerub



Pulled pork med julerub oppskrift.
Fotograf: Sara Johannessen
Det er utrolig digg å lage pulled pork fra bunnen av, med egen rub. Denne gode ruben er med gode julekryddere som nellik og allehånde. Resultatet av innsatsen blir en nice juleburger i brioche med syltet rødkål og rødkål-slaw.

Oppskriften inneholder 137 Kalorier, 12 g Karbo, 7 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pulled pork med julerub er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Pulled pork:

1kgsvinenakke
2sssennep
3dljulerubIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
3dleplejuice
2sseplecidereddik
1tssalt

Rødkål-slaw:

200grrødkål
2stkgulrot
0,5tssalt
1stkrødløk
2ssmajones
3sslettrømme
0,5tskvernet pepper
1sshakket frisk timian

Syltet rødkål:

0,25stkrødkål
1dleddik, 7 %
1dlsukker
1dlvann
4stkhel nellik
2stkstjerneanis
4stkbrioche hamburgerbrød
1pakkesukkerertspirer eller litt blandet salat




Kalorier og næringsinnhold i Pulled pork med julerub med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier137.471 010.49Kcal
Protein6.5247.93gram
Karbohydrat11.6585.63gram
Kostfiber1.128.23gram
Fett6.9551.09gram
Mettet fett2.1816.02gram
Salt0.503.67gram
Pris på oppskriftenKr 3.77Kr 27.71Kr .-
Hele oppskriften veier2 940 totalt735 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Forvarm stekeovn til 120 °C.

2. Smør svinenakke med sennep og dryss over 2/3 deler av julerub. Legg kjøttet i en ildfast form og stek i ca. 8 timer, eller til kjernetemperaturen på kjøttet er 88 °C.
3. Lag syltet rødkål. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og kutt rødkål i strimler. Kok opp eddik, sukker, vann og krydder. Ha i rødålen når blandingen koker og sukkeret har løst seg opp. Trekk kjelen til side og avkjøl.
4. Lag rødkål-slaw. Bruk en skarp kniv eller ostehøvel og skjær rødkål i fine strimler. Ha strimlene i en bolle og strø på salt. Klem kålen litt sammen med saltet, slik at den blir litt mykere. Hell av eventuelt vann som samler seg i bunnen av skålen.

Bruk gjerne hansker når du klemmer kålen sammen ettersom rødkål lett setter farge på hendene.

5. Del rødløk i to, og skjær den i tynne skiver. Bland løkskivene med rødkålen. Rør sammen de øvrige ingrediensene i en bolle for seg, og vend deretter blandingen inn i kålen. La rødkål-slawen stå i kjøleskap frem til servering.

6. Riv kjøttet fra hverandre ved hjelp av to grillklyper, gafler eller bruk rett og slett fingrene. Kjøttet er veldig varm, så pass på at du ikke brenner deg.

7. Hell eplejuice og eplecidereddik over det revne kjøttet, ha på resten av rubben og smak eventuelt til med salt.

8. Rist hamburgerbrød og sett sammen burgeren med spirer, rødkål-slaw, syltet kål og pulled pork.

Oppskrift på hjemmelaget julerub finner dere her:

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 34868)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27
Lesere: 600 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Partystek.Partystek.
Denne retten har 270,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og rosmarin.Helstekt ytrefilet av svin med chorizo og ros.
Denne retten har 132,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,59 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skinkebiff Provence.Skinkebiff Provence.
Denne retten har 109,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pulled pork med julerub.Pulled pork med julerub.
Denne retten har 137,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Juleskinke med smak av India.Juleskinke med smak av India.
Denne retten har 130,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinekjøtt og grønnsaker i form.Svinekjøtt og grønnsaker i form.
Denne retten har 104,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsgratinert juleskinke 2.Sennepsgratinert juleskinke 2.
Denne retten har 222,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus.Sennepsgratinert skinke med rødvinsaus.
Denne retten har 93,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Provencalsk grillede koteletter.Provencalsk grillede koteletter.
Denne retten har 113,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt indrefilet med ratatouille.Helstekt indrefilet med ratatouille.
Denne retten har 56,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt ytrefilet av svin med asiatisk vri.Helstekt ytrefilet av svin med asiatisk vri.
Denne retten har 92,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt svinekam med sopp.Fylt svinekam med sopp.
Denne retten har 122,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Svinekam med grønnkålsalat.Svinekam med grønnkålsalat.
Denne retten har 145,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Helstekt svinecarre med gresskarpure.Helstekt svinecarre med gresskarpure.
Denne retten har 137,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Nakkekoteletter med honning, lime og soya.Nakkekoteletter med honning, lime og soya.
Denne retten har 209,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.