Svinekoteletter med hvitløksaus inneholder
281 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Svinekoteletter med hvitløksaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekoteletter med hvitløksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8421 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekoteletter med hvitløksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 280.89 | 840.53 | Kcal |
Protein | 14.64 | 43.81 | gram |
Karbohydrat | 0.81 | 2.42 | gram |
Kostfiber | 0.06 | 0.18 | gram |
Fett | 24.33 | 72.80 | gram |
Mettet fett | 11.93 | 35.70 | gram |
Salt | 0.21 | 0.62 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.14 | Kr 18.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 197 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La smøret bli nøttebrunt i stekepannen. Brun kotelettene raskt på begge sider. Salte og krydre først når de er blitt pent brune.
Etterstek kotelettene på begge sider over svak varme. Beregn 3 minutter på hver side, evt. noe lenger hvis de er tykke.
Legg dem på et ildfast fat. Hold dem varme under aluminiums folie i 100 C varm ovn.
Bland fløten med smeltet smør i stekepannen. Knus hvitløken og ha den i pannen sammen med persillen. La det putre seg sammen til en lys, hvitløkduftende saus, ca 5 minutter. Rør om av og til.
Smak sausen til med salt og pepper. Slå den over den varme kotelettene på fatet.
Råstekte potetskiver eller bakte poteter er å anbefale, i tillegg til potetchips med paprika og kokte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10894)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift