13 kg storfekjøtt
8 kg svinekjøtt
5 kg svinesmåkjøtt
Pr kg 1 ts salt, 1/2 ts pepper
1/2 ts allehånde
Fremgangsmåte:
1. Kjøtt og flesk males en gang. Tilsett gjerne krydder under malingen.
2. Eltes til alt er blandet. Stek ei prøve på stekepanne for å kjenne at det er passe krydret.
3. Fylles i tarmer ved hjelp av pølsehorn på kverna.
4. Henges til tørk 2-3 dager før den fryses ned.
Legges oppå potetene til koking. Serveres med kålrotstappe, surkål, eller rødkål og smeltet smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 2118967939)
Kategori:
Kokt/dampet Land:
Norge Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.