Fotograf:
Quorn
Sweet and Sour Quorn wok inneholder
138 Kalorier,
18 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Sweet and Sour Quorn wok har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sweet and Sour Quorn wok er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4900 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sweet and Sour Quorn wok!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.23 | 550.14 | Kcal |
Protein | 6.03 | 24.00 | gram |
Karbohydrat | 17.83 | 70.96 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 10.98 | gram |
Fett | 3.97 | 15.80 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.71 | gram |
Alkohol | 0.22 % | | | |
Salt | 0.40 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.56 | Kr 26.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 592 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland appelsinjuice, sherry, soyasaus og eddik. Tilsett hvitløk og hell over Quorn bitene. Dekk til og mariner i 30 minutter. Ta ut Quorn bitene og behold marinaden.
2. Varm opp halvparten av oljen i en stor stekepanne, eventuelt en wokpanne. Stek løken i tre til fire minutter til den er myk. Tilsett Quorn bitene og stek i fem minutter til de er gyldne. Ta bitene ut, og legg de til side.
3. Tilsett resten av oljen og stek grønnsakene i fire til fem minutter til de er møre. Kok eggnudlene som anvist på pakningen. Tilsett Quorn bitene og løken. Miks den tilsidesatte marinaden med grønnsaksbuljong, honning og maizena mel og bland inn i miksen. Dekk til pannen og la småkoke i to til tre minutter, smaksett med salt og pepper og server sammen med eggnudlene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Quorn
(Intern: 27259)
Tilberedningstid:
35 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Wok
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-09
Oppdatert dato:2010-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift