T-ben stek med bakte poteter inneholder
132 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
T-ben stek med bakte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
T-ben stek med bakte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 10 lesere
Lesere:
16382 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for T-ben stek med bakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.57 | 543.65 | Kcal |
Protein | 8.10 | 33.47 | gram |
Karbohydrat | 9.65 | 39.87 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 5.21 | gram |
Fett | 6.45 | 26.65 | gram |
Mettet fett | 3.48 | 14.38 | gram |
Salt | 0.13 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.97 | Kr 32.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 653 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(T-bone steak with baked potatoes)
Pensle kotelettene med oljen. Krydre dem med salt og pepper og stek dem på grill over trekullglør eller panne. Reguler grille- eller steketiden etter egen smak.
Vask potetene grundig. Tørk av dem på et stykke kjøkkenpapir og gni dem godt inn med fett, gjerne spekk. Legg dem side om side i ovnsrammen eller i en ildfast form. De bør helst stå i litt salt slik at undersiden ikke blir for hardbrent. Enkelte foretrekker å dekke potetene helt med salt, men dette er slett ikke nødvendig. Bak potetene ved 160 C i ca 1 time.
Når de er ferdige tar du dem ut og ruller dem mellom hendene eller mot hardt underlag, slik at innmaten liksom moses ganske lett. Skjær et kryss på den flate langsiden og trykk på potetene, slik at de åpner seg litt. Legg en klatt smør i åpningen og krydre eventuelt med det som synes passende.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6266)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift