Tagliatelle med radicchio og fløte inneholder
206 Kalorier,
20 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle med radicchio og fløte har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle med radicchio og fløte er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3369 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle med radicchio og fløte!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 206.43 | 505.08 | Kcal |
Protein | 7.34 | 17.96 | gram |
Karbohydrat | 19.88 | 48.64 | gram |
Kostfiber | 1.84 | 4.50 | gram |
Fett | 10.43 | 25.52 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 13.46 | gram |
Salt | 0.52 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.38 | Kr 18.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 979 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok pastaen etter anvisningen på pakken.
I mellomtiden har du pancetta eller bacon i en mellomstor kjele og varmer forsiktig opp til fettet smelter. Skru opp varmen litt og stek under omrøring i 5 minutter.
Tilsett smør, løk og hvitløk og la det surre under omrøring i 5 minutter til. Ha i radicchio og rør et par minutter til salaten faller sammen.
Tilsett fløte og parmesan, og smak til med salt og pepper. La det småkoke under omrøring i 1-2 minutter, til sausen bobler og alt er godt blandet. Smak til.
Slå vannet av pastaen og ha den i en oppvarmet bolle. Hell sausen over og bland godt. Serveres straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7694)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift