Temaki sushi med sei





Temaki sushi med sei oppskrift.
Fotograf: Norwegian Seafood Council
Temaki sushi er og kjent som hand-rolled sushi. De koniske sushiene er enkle å spise og populære i Japan ved mer uformelle serveringer. Spises uten pinner. Beregnet 2 til hver porsjon.

Oppskriften inneholder 87 Kalorier, 13 g Karbo, 6 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Temaki sushi med sei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
120grseifilet, uten skinn og bein
1tssukker
0,2tssalt
0,5ssriseddik
0,6dlsushiris
0,8dlvann
1tschilisaus
4cmagurk
2sskoriander, frisk
2stknori-sjøgress

Tilbehør

soyasaus


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Temaki sushi med sei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier86.5573.11Kcal
Protein6.135.18gram
Karbohydrat12.6610.69gram
Kostfiber0.880.74gram
Fett1.070.90gram
Mettet fett0.260.22gram
Salt1.010.85gram
Pris på oppskriftenKr 5.57Kr 4.71Kr .-
Hele oppskriften veier338 totalt84 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Seifileten må fryses i minimum 24 timer før den spises rå.
Bland sukker, salt og riseddik i en liten kasserolle, og kok forsiktig opp under omrøring. Når sukker og salt er oppløst, er rismarinaden ferdig.
Avkjøl marinaden før bruk.
Kok ris slik fremgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisningen på pakken.
Ha risen over i en form, tilsett litt av marinaden og vend forsiktig inn. Risen må ikke bli for fuktig, prøv deg derfor frem med litt om gangen.
Avkjøl risen i romtemperatur.
Skjær seifileten og agurk i tynne strimler, og la seien marinere i chilisaus.
Del hvert noriark i 4 kvadrater.
Bland vann med litt riseddik, og fukt hendene lett så risen ikke kleber.
Legg et noriark i en hånd med et hjørne pekende rett opp.
Fyll ca. 1 ss ris i midten av arket og spre risen ned mot det nederste hjørnet.
Fordel litt sei, agurk og noen korianderblader på risen og fold sammen til et kremmerhus.
Fukt kanten av noriarket med litt vann før den siste siden foldes over.
Server sushibitene med soyasaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 34623)
Tilberedningstid: 60 min +
Kategori: Sushi
Innlagt dato:2019-04-03
Oppdatert dato:2019-04-03
Lesere: 2 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Temaki sushi med sei.Temaki sushi med sei.
Denne retten har 86,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.