Thailandsk søtris i kokosmelk inneholder
199 Kalorier,
28 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Thailandsk søtris i kokosmelk har beregnet å ha følgende allergener
Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Thailandsk søtris i kokosmelk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Thailandsk søtris i kokosmelk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 199.16 | 689.43 | Kcal |
Protein | 2.79 | 9.66 | gram |
Karbohydrat | 28.20 | 97.62 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 3.36 | gram |
Fett | 8.14 | 28.18 | gram |
Mettet fett | 6.97 | 24.13 | gram |
Salt | 0.88 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.91 | Kr 6.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 039 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bløtlegg risen i vann over natten, ha risen i et tørkle og dampkok den ca. 40 minutter. Ha risen over i en kasserolle og tilsett 3 dl vann. Kok opp og la det koke i 12 minutter (litt lengre hvis du vil ha risen ekstra myk).
Åpne boksen med kokosmelk og rør rundt for å gjøre blandingen homogen. Mens risen koker blander du tapiocapulveret med litt vann. bland godt. Når risen er ferdig, blander du i tapiocaen. Bland godt og ta bort fra varmen. Ha i sukker og rør godt.
Ha risen over i 2-3 serveringsboller (du bør bruke boller som ikke er så høye). Ha et tynt lag av kokosmelk over risen, slik at risen akkurat blir dekket, dryss over sesamfrø og litt mynteblad.
Serveres varm. Bland kokosmelk og ris når du spiser det. Denne anbefales!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Netmat.no
(Intern: 19858)
Kategori:
Dessert
Land:
Thailand
Innlagt dato:2005-07-02
Oppdatert dato:2005-07-02
Lesere:
6971 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift