Tinn-lefsa med poteter inneholder
181 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Tinn-lefsa med poteter har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tinn-lefsa med poteter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Tinn-lefsa med poteter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 180.70 | 10 842.00 | 309.77 | Kcal |
Protein | 2.98 | 178.80 | 5.11 | gram |
Karbohydrat | 21.94 | 1 316.40 | 37.61 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 97.80 | 2.79 | gram |
Fett | 8.64 | 518.40 | 14.81 | gram |
Mettet fett | 5.44 | 326.40 | 9.33 | gram |
Salt | 0.10 | 5.82 | 0.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.00 | Kr 120.00 | Kr 3.43 | .- |
Hele oppskriften veier | 6 000 totalt | 6 000 pr porsj | 171 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 35
lefser
(ca 35 stk.)
Ta de kokte potetene og smøret og mal det sammen to ganger. Når det er gjort knaes det godt sammen. Bland så fløten inn. Ha i hvetemel til passe deig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13035)
Kategori:
Lefse
Land:
Norge
Fylke:
Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Lesere:
10431 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift