Tiroler speckknödel inneholder
187 Kalorier,
5 g Karbo,
13 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Tiroler speckknödel har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tiroler speckknödel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tiroler speckknödel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.54 | 408.23 | Kcal |
Protein | 12.62 | 27.62 | gram |
Karbohydrat | 5.07 | 11.10 | gram |
Kostfiber | 0.47 | 1.03 | gram |
Fett | 12.76 | 27.92 | gram |
Mettet fett | 5.04 | 11.03 | gram |
Salt | 0.65 | 1.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.38 | Kr 11.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 438 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,87 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(medisterboller med bacon)
La loffen få svelle i melken ca. 10 minutter. Rør inn et vispet egg. Blandes med medister, bacon, hakket løk, urter og potetmel til en farse. Smak til med salt og pepper. Trill små boller og kok dem ca. 10 minutter i god buljong. Lag saus av 3 - 4 dl kokebuljong, 3/4 ss hvetemel og 1/2 ss smør. La smøret smelte i kjelen og rør inn mel. Det skal såvidt ta farge.
Spe etter-
hvert med buljongen og la sausen småkoke under omrøring mer enn 5 minutter.
Klipp raust med dill i og smak til med salt, pepper og evt. litt sitron.
Serveres med kokte grønnsaker blandet som salat. Ha rundstykker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20011)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Østerrike
Innlagt dato:2005-08-24
Oppdatert dato:2005-08-24
Lesere:
3530 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift