Ha tørrfisken i en gryte med laurbærbladet, en halv sitron og en håndfull salt, og dekk med kaldt vann. Kok opp og la det koke i 15 minutter.
Slå av varmen og la fisken trekke i 15 minutter. Sett til side ett glass av kokevannet til senere. Hell av resten av kokevannet.
Stek hakket sjalottløk og pancetta i en stekepanne, og tilsett Dry Martini eller vermut.
Tilsett asparges og finhakket persille, tørrfisk og glasset med kokevann.
Etter 5 minutter tilsetter du fløten og lar blandingen koke i ytterligere 5 minutter før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 36013)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet Innlagt dato:2021-10-29
Oppdatert dato:2021-10-29