Fotograf:
Norges sjømatråd
Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” inneholder
149 Kalorier,
3 g Karbo,
21 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida” er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5288 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Burrida di Stoccafisso. Tørrfisk ”burrida”!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.55 | 1 164.20 | Kcal |
Protein | 20.83 | 163.25 | gram |
Karbohydrat | 3.01 | 23.59 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 8.62 | gram |
Fett | 3.90 | 30.56 | gram |
Mettet fett | 0.54 | 4.23 | gram |
Alkohol | 2.27 % | | | |
Salt | 0.28 | 2.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.31 | Kr 112.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 135 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken for skinn og ben og del den i 10 cm lange stykker.
Varm opp olivenolje i en kasserolle. Tilsett tørrfisken, poteter, gulrøtter, selleri, ansjos, paprika og krydder og stek et par minutter.
Tilsett hvitvinen, kok opp og kok videre på svak varme i ca 1 time.
Rør av og til slik at tørrfisken ikke fester seg i bunnen.
Tilsett tomater og persille når potetene er møre.
Tilsett oliven like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23631)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Italia
Innlagt dato:2007-04-21
Oppdatert dato:2007-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift