Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Tomat- og kyllingpanne oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Tomat- og kyllingpanne



Tomat- og kyllingpanne oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Tomaten er populær, og spesielt i Italia hvor den brukes i utrolig mange retter. Denne lettvinte gryte- eller panneretten med masse tomater er et kjempegodt og lettvint middagsalternativ.

Oppskriften inneholder 141 Kalorier, 1 g Karbo, 10 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Tomat- og kyllingpanne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkkyllinglår naturell
3ssolivenolje
1dlhvitvin (eplejuice kan også brukes)
1dlhakket frisk salvie (timian eller basilikum kan også brukes)
350grmoden, finhakket tomat
2sstomatpuré
12stksorte oliven
4feddhvitløk - finhakkede
1sshakket frisk kruspersille
salt og pepper etter smak
0,25tssukker




Næringsdeklarasjon for Tomat- og kyllingpanne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141.04443.91Kcal
Protein9.6330.31gram
Karbohydrat1.464.60gram
Kostfiber0.672.11gram
Fett10.0131.51gram
Mettet fett2.588.12gram
Alkohol0.75 %
Salt0.471.48gram
Pris på oppskriftenKr 5.86Kr 18.44Kroner
Hele oppskriften veier1 259 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tørk kyllinglårene og gni dem inn med salt og pepper.
Varm olje i en stor stekepanne. Stek kyllingen i ca. 10 minutter i en panne til de er gylne. Legg kyllingen til side.
Ha løk i pannen. Tilsett vin og urter. Kok til vinen er redusert til det halve. Tilsett tomater, tomatpuré og oliven.
Kok under omrøring i ca. 5 minutter på sterk varme. Legg kyllingen tilbake i pannen og dekk med lokk. La kyllingen trekke i tomatsausen i ca. 10 minutter.
Rør sammen hvitløk og hakket kruspersille. Dryss blandingen over kyllingen og server.
Godt med grovt brød eller kokte poteter til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 27864)
Tilberedningstid: 30 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-12-01
Oppdatert dato:2010-12-01
Lesere: 2324 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt egg i tomatsaus.Bakt egg i tomatsaus.
Denne retten har 37,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Speilegg med grønnsakrøre.Speilegg med grønnsakrøre.
Denne retten har 72,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatpanne.Tomatpanne.
Denne retten har 130,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,94 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,37 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomat- og kyllingpanne.Tomat- og kyllingpanne.
Denne retten har 141,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.