Torsk med purre og løk inneholder
46 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Torsk med purre og løk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Torsk med purre og løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7834 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Torsk med purre og løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 46.18 | 236.83 | Kcal |
Protein | 6.15 | 31.54 | gram |
Karbohydrat | 2.12 | 10.87 | gram |
Kostfiber | 1.42 | 7.28 | gram |
Fett | 1.14 | 5.85 | gram |
Mettet fett | 0.44 | 2.26 | gram |
Salt | 0.24 | 1.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.04 | Kr 25.85 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 026 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,36 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss salt og pepper over fisken, og legg den i en ildfast form. Smelt smøret i en panne, og bland karrien. Tilsett grønnsakene og la dem surre ca. 5 min. Fordel dem over fisken, hell på fiskebuljong og dekk formen med folie. Stekes i ovnen ved 225 grader 25 min. Server kokte poteter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11545)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift