Fotograf:
Norges sjømatråd
Tostada med fisk inneholder
95 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Tostada med fisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tostada med fisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4337 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tostada med fisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.31 | 445.15 | Kcal |
Protein | 8.42 | 39.33 | gram |
Karbohydrat | 6.60 | 30.83 | gram |
Kostfiber | 1.37 | 6.40 | gram |
Fett | 3.61 | 16.86 | gram |
Mettet fett | 0.69 | 3.22 | gram |
Salt | 0.26 | 1.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.71 | Kr 31.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 868 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og grovhakk løk, tomater og paprika. Surres i olivenolje 3-4 minutter. Skjær fisken i terninger, dryss over krydder og stek den lett i olivenolje.
Del avocadoen i to, ta ut kjøttet, og mos dette sammen med presset hvitløk. Varm tortillaen i ovn og legg den på varme tallerkener. Legg grønnsakblanding, fisk og avocadomos på hver tortilla, og strø litt frisk koriander over.
Server med friske salatblader og tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 976)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift