Tunfisk med banan inneholder
55 Kalorier,
7 g Karbo,
5 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Tunfisk med banan har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tunfisk med banan er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5180 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tunfisk med banan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.48 | 405.13 | Kcal |
Protein | 4.96 | 36.22 | gram |
Karbohydrat | 6.77 | 49.44 | gram |
Kostfiber | 2.66 | 19.42 | gram |
Fett | 0.36 | 2.63 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 0.58 | gram |
Salt | 0.21 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.55 | Kr 25.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 730 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,81 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rask singelmiddag med utradisjonell miks:
Legg 1 ts olje i en tykkbunnet kjele.
Skjær løk i tynne båter og putt i gryta
(Skjær vårløk/purre i stykker og putt oppi)
Skjær paprika strimler og putt oppi
Skjær eple i biter og putt oppi
(Skjær squash i terninger og putt oppi)
Rør rundt til løken er blank og eplene møre.
Hell vannet av tunfisken og putt oppi og rør.
Skjær bananen i tykke skiver og putt oppi sammen med krydder, rør og la stå 1 - 2 minutter.
Smaker godt med EN av følgende tilbehør om gangen: rømmeklatt, mango chutney, tyttebærsyltetøy, grønn pesto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Lene
(Intern: 2118969763)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Wok
Land:
Norge
Innlagt dato:2007-11-02
Oppdatert dato:2007-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift