Uramaki



Uramaki oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Uramaki, der risen ligger på utsiden av noritangen

Oppskriften inneholder 161 Kalorier, 22 g Karbo, 8 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sesam, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Uramaki er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4014 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6dlsushiris
2sssukker
1tssalt
6ssriseddik
4stknoritang
bambusmatte

Uramaki

2stk filetmakrellfilet, uten skinn og bein
0,5stkavokado
0,5dlsesamfrø

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet




Næringsdeklarasjon for Uramaki!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161.33397.60Kcal
Protein7.9019.47gram
Karbohydrat21.6653.38gram
Kostfiber1.162.86gram
Fett4.5311.16gram
Mettet fett0.822.02gram
Salt1.744.29gram
Pris på oppskriftenKr 8.65Kr 21.32Kroner
Hele oppskriften veier986 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo53,7 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok ris slik framgangsmåten i oppskriften sushiris forklarer, eller følg anvisning på pakken. Rør sukker og salt i riseddik til alt er oppløst. Ha eddikblandingen over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig, vend derfor inn bare litt om gangen.

Skjær makrell i strimler på ca. 1 cm.
Ta skallet av avokado, skjær først i to, fjern steinen og skjær så avokado i strimler. Dekk en bambusmatte med plastfolie. Del noritangen i to og legg den ene halvdelen på bambusmatten med den ruglete siden opp.
Fordel risen jevnt utover noritangen med fingrene. Snu så noritangen slik at risen blir liggende ned mot plastfolien.
Legg makrell, avokado og litt chilimajones langs midten av noritangen.
Løft den ene siden av matten som er mot deg og hold fyllet på plass med fingrene. Rull sammen til en fast rull ved hjelp av bambusmatten, og klem godt sammen.
Dryss litt sesamfrø på utsiden av rullen.
Skjær hver rull i to, og del så videre i to og to til du har fått åtte biter

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30256)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Japan
Innlagt dato:2013-03-18
Oppdatert dato:2013-03-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Uramaki.Uramaki.
Denne retten har 161,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ura og gunkan maki.Ura og gunkan maki.
Denne retten har 160,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.