Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Yves berømte Quiche oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Yves berømte Quiche



Yves berømte Quiche inneholder 278 Kalorier, 18 g Karbo, 7 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Yves berømte Quiche har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Yves berømte Quiche er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
300grhvetemel
125grkaldt smør i fingerbiter
Ca 5,5ssvann, iskaldt

Fyll

3stkegg
2,5dlkremfløte
2,5dlmatfløte
1dashsalt
1dashpepper
litt revet ingefær
4skive(r)skinke, kokt
4skive(r)spekeskinke i tynne strimler
1stkhalvkokt søtpotet i skiver
revet ost med hakkede urter i




Næringsdeklarasjon for Yves berømte Quiche!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier277.56643.49Kcal
Protein7.0016.23gram
Karbohydrat18.3242.47gram
Kostfiber1.022.36gram
Fett19.3644.88gram
Mettet fett11.6527.01gram
Salt0.761.76gram
Pris på oppskriftenKr 5.29Kr 12.26Kroner
Hele oppskriften veier1 391 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ha mel i en bolle. Hakk smøret inn med to kniver, til du har klumper på ertestørrelse. Tilsett 1 ss isvann om gangen., mens du snur deigen lett. Først med en gaffel og så med fingrene. Ikke arbeid for mye med deigen, da blir den seig. Pakk i plast og la ligge et kvarter i kjøleskapet.

Kjevle deigen ut på melet bakebord til 5 mm, en rund leiv på ca. 25 cm. Rull den rundt et kjevle og flytt over i en ca. 23 cm paiform. Klapp til. Dekk med aluminiumsfolie og legg tørkede erter på. Stekes 12 – 14 minutter i 220 gr. varme. Ta formen ut av ovnen og fjern erter og folie. La bunnen stå i ovnen 5 minutter til. Tas ut og varmen skrus ned til 190 gr.

Bland sammen egg, kremfløte, matfløte, salt, pepper og ingefær i en bolle. Fordel skinkestrimler utover paibunnen Hell eggeblandingen over. Fordel søtpotetskivene. Dryss over ost med urter.

Settes i ovnen og får steke til fyllet hever seg og har «stivnet». Serveres med en virkelig haug av frisk, innbydende salat!

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 24201)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-08-18
Oppdatert dato:2007-08-18
Lesere: 2541 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Mini Quiche Lorraine.Mini Quiche Lorraine.
Denne retten har 272,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,95 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Middelhavspai.Middelhavspai.
Denne retten har 205,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,77 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 294,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.