Chili, rød hermetisk

Kalorier og viktig næringsinnhold i Chili, rød hermetisk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 88 kilojoule
Kcal 21 kalorier
Protein 0.9 gram
Karbo 3.8 gram
Sukker 3.3 gram
Kostfiber 1.3 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse




Fakta om Chili, rød hermetisk.

Hermetisk rød chili. Verdier er uten kjerner og væske. Denne beregningen brukes og for hermetiske pimientos, som er en egen type chili.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
25.01.2010
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker hermetikk
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
5893





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Rød chili som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Thailandsk kyllingsuppe(Tom Ka Gai)4.897,746,486,123,364,23
Pasta penne med pesto og kylling4195,968,5414,8714,248,94
Wok med scampi3.987,831,297,0211,376,47
Kjetils beste bacalao4.1122,442,7815,937,716,17
Burritos4105,422,987,5810,675,68
Falafel 13.7138,523,785,2419,084,37
Fiskesuppe til mange5.389,326,985,11,274,88
Szechuan kylling5.4237,9617,7411,157,488,74
Vegetarisk couscous4.2102,941,93,6515,883,05
Thailandsk oksehalesuppe4.9103,578,194,891,993,59
Spenstige lammeskanker4.1109,155,6411,528,98
Kokos-kyllingsuppe4.2174,616,124,452,114,25
Kyllingkjøttboller med spinatpasta5178,8611,089,559,716,39
Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins5127,25,9212,314,559,87
Fiskesuppe av sei med kokosmelk og sopp5.5103,756,575,544,965,34


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Chili, rød hermetisk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.