Fotograf:
Norges sjømatråd
Kjetils beste bacalao inneholder
122 Kalorier,
8 g Karbo,
16 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kjetils beste bacalao har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjetils beste bacalao er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 23 lesere
Lesere:
66775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjetils beste bacalao!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.44 | 949.19 | Kcal |
Protein | 15.93 | 123.49 | gram |
Karbohydrat | 7.71 | 59.77 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 11.09 | gram |
Fett | 2.78 | 21.55 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 3.02 | gram |
Salt | 3.92 | 30.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 47.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 101 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,18 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.
Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.
Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.
Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1017)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift