Fotograf:
Norges sjømatråd
Kjetils beste bacalao inneholder
123 Kalorier,
8 g Karbo,
16 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Kjetils beste bacalao har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjetils beste bacalao er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjetils beste bacalao!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.08 | 954.15 | Kcal |
Protein | 16.09 | 124.73 | gram |
Karbohydrat | 7.71 | 59.77 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 10.39 | gram |
Fett | 2.80 | 21.71 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 3.02 | gram |
Salt | 4.06 | 31.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.17 | Kr 47.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 101 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,05 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm olivenoljen i en gryte og rør inn tomatpureen. Tilsett de hermetiske tomatene.
Legg så klippfisk, løk og poteter lagvis i sausen. Legg hvitløk og chili innimellom om du ønsker.
Kok opp og la kjelen stå og trekke/småkoke på svak varme til potetene er kokt.
Litt frisk persille og sorte oliven på toppen ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 23 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1017)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Lesere:
63408 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift