| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 180.04 | 841.46 | Kcal |
| Protein | 18.89 | 88.29 | gram |
| Karbohydrat | 7.66 | 35.80 | gram |
| Kostfiber | 1.01 | 4.72 | gram |
| Fett | 7.98 | 37.30 | gram |
| Mettet fett | 2.94 | 13.74 | gram |
| Salt | 4.64 | 21.69 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 7.26 | Kr 33.93 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 1 870 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 17,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Bacalao med pasta penne.
Bacalao 3.
Bacalao a la fru Berg.
Stoccafisso alla provenzale.
Rolfs rause Bacalao.
Bacalao til påske.
Tørrfisk à la Vicentina.
Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland.
Bacalao 6.
Klippfiskgryte fra Liguria Italia.
Portugisisk bacalao.
Stroganoff med klippfisk.
Norsk Bacalaogryte.
Baccalà con sedano.
Tante Ginas bacalao.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.