| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 143.74 | 840.52 | Kcal |
| Protein | 11.83 | 69.18 | gram |
| Karbohydrat | 5.75 | 33.62 | gram |
| Kostfiber | 1.16 | 6.78 | gram |
| Fett | 7.90 | 46.20 | gram |
| Mettet fett | 1.12 | 6.55 | gram |
| Salt | 2.92 | 17.09 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.85 | Kr 28.36 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 339 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Klassisk bacalao.
Krydret klippfisk- og blåskjellgryte.
Bacalao a la fru Berg.
Klippfiskgryte fra Liguria Italia.
Mirita style bacalao.
Klippfisk med ris.
Kjetils beste bacalao.
Portugisisk bacalao.
Tante Ginas bacalao.
Bacalao 6.
Norsk Bacalaogryte.
Moqueca med klippfisk av sei.
Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland.
Rolfs rause Bacalao.
Bacalao til påske.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.