Fotograf:
Norges sjømatråd
Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland inneholder
99 Kalorier,
4 g Karbo,
15 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spansk klippfisk gryte, fra Baskerland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11242 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spansk klippfisk gryte. fra Baskerland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.42 | 661.07 | Kcal |
Protein | 15.31 | 101.80 | gram |
Karbohydrat | 3.96 | 26.33 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 8.44 | gram |
Fett | 2.20 | 14.63 | gram |
Mettet fett | 0.31 | 2.06 | gram |
Salt | 3.88 | 25.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.37 | Kr 35.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 660 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Surr hvitløken i olje til den er lys brun. Ta den opp og legg til side. Surr purren i oljen til den er myk. Tilsett potetskivene, salt, pepper og laurbærbladet. Hell på vannet og kok opp. La det hele småkoke på svak varme 30 minutter.
Findel den stekte hvitløken og bland den med paprikapulveret. Rør blandingen i gryten. Skjær fisken i 2-3 cm store biter og legg disse i gryten.
La trekke ca 5 minutter til fisken er kokt. Server med sprøstekt hvitt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1012)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Spania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift