Fotograf:
Norges sjømatråd
Klippfiskgryte fra Liguria Italia inneholder
95 Kalorier,
4 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Klippfiskgryte fra Liguria Italia har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klippfiskgryte fra Liguria Italia er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9750 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Klippfiskgryte fra Liguria Italia!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.07 | 719.09 | Kcal |
Protein | 13.43 | 101.58 | gram |
Karbohydrat | 4.15 | 31.39 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 7.49 | gram |
Fett | 2.53 | 19.14 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 2.50 | gram |
Salt | 3.58 | 27.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.14 | Kr 38.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 026 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,46 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i porsjonsstykker. Skold tomatene, fjern skinn og kjerner og del dem i små biter. Surr gulrot, stilkselleri, løk og hvitløk i olje. Tilsett fisken og surr den litt.
Ha i tomater og buljong og dryss over litt pepper og ev litt salt. La småkoke ved svak varme.
Skrell potetene og skjær dem i ca 1 cm store terninger. Legg dem over fisken og kok ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper og dryss over persille, basilikum og pinjenøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1009)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift