Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins inneholder
127 Kalorier,
5 g Karbo,
12 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 9 lesere
Lesere:
16623 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honning- og sesamglasert kalkunbryst med appelsins!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.20 | 550.45 | Kcal |
Protein | 12.31 | 53.27 | gram |
Karbohydrat | 4.55 | 19.69 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.69 | gram |
Fett | 5.92 | 25.62 | gram |
Mettet fett | 3.33 | 14.41 | gram |
Alkohol | 0.88 % | | | |
Salt | 1.18 | 5.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.87 | Kr 42.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 164 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,3 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Brun kalkunbrystet på alle sider i en panne med smør. Legg kalkunfileten over i en ildfast form. Hell på vin og buljong og stek fileten ved 180 °C i ca. 40 minutter eller til det gjenstår 10 minutter av steketiden. Sil fra sjyen. Rør sammen glaseringen og pensle over fileten. Stek videre ved 225 °C i ca. 5 minutter. Pensle gjerne et par ganger. Dryss over sesamfrø og stek videre i ca. 5 minutter. La fileten hvile ca. 15 minutter. Skjær kalkunbrystet i skiver. Server med kokte nypoteter, appelsinsaus, dampet nykål, lettkokte neper og sukkererter.
Appelsinsaus:
Finhakk løk og stek den blank i smør. Ha i chili, hvitvin/sjy og appelsinjus og la det syde i ca. 10 minutter. Tilsett crème fraîche og la det koke ytterligere noen minutter. Ha i litt revet appelsinskall og smak til med salt og kvernet pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 15065)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-06
Oppdatert dato:2003-08-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift