Kaki



Bilde av Kaki.

Kalorier og Næringsinnhold i Kaki

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 293 kilojoule
Kcal 70 kalorier
Protein 0.6 gram
Karbo 15 gram
Sukker 12.5 gram
Kostfiber 3.6 gram
Fett 0.2 gram
Mettet fett 0 gram


Fakta om Kaki.

Kaki er Japans nasjonalfrukt. Den vanligste sorten er på størrelse med en tomat og svært fargerik. Men ikke se på fargen som et tegn på modenhet. En videreforedling av kaki er sharon.

Bruksområde for Kaki.

Kaki er deilig som den er; kjøttet kan spises ut av skallet med skje. Fuyu sorten kan spises som et eple. Kaki gjør seg godt til iskrem, kaker og fromasjer. Den liver opp fruktsalat, ris, sjømat og retter av fjærkre. Den gir også god smak til yoghurt og dessertsauser og er fint følge til ost. Kaki kan syltes og hermetiseres, og er en god kilde til vitamin A.
Innlagt dato
Oppdatert dato
08.03.2019
Hovedgruppe
Frukt og fruktprodukter
Undergruppe
Frukt rå
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5,16 poeng satt av 44 brukere.
Besøk
12377
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kaki med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Longan251,04600,11,3115,14
Pasionsfrukt, rå184440,42,65,8
Ogenmelon126300,10,66,6
Pomerans26262,610,31,315,5
Curuba184430,42,65,8
Paradisepler, rå132310,30,45,8
Banan, rå352830,31,118,1
Kaffirlime190450,20,710
Sitron, rå95230,31,12,5
Korinter12172870,42,165,8
Bilimbi79,49190,30,53,5
Bergamott209,2500,290,7612,5
Appelsin, rå157370,10,97,2
Eple, uspesifisert, rå206490,20,310,6
Kokebanan, melbanan, plantain5571310,41,329,6

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.