Lofoten Hel Krabbe fra Hitra



Bilde av Lofoten Hel Krabbe fra Hitra.

Kalorier og Næringsinnhold i Lofoten Hel Krabbe fra Hitra

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 456 kilojoule
Kcal 109 kalorier
Protein 22.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1.8 gram
Mettet fett 0.3 gram


Fakta om Lofoten Hel Krabbe fra Hitra.

Rensing av hel krabbe: Begynn med å fjerne haleklaffen og vri så av klørne og beina. Åpne krabben ved å presse oppover i fronten til huset løsner fra krabbeskjellet. Fjern gjeller fra krabbehus og ryggskjold. Legg krabbehuset med den flate siden opp og skjær på skrå ned mot midten, evt. legg krabbehuset med den flate siden ned og del det på midten. Krabbekjøttet blir da synlig og lett å ta ut. Paven, som er krabbens magesekk, er giftig og skal fjernes. Snu krabbeskjellet og trykk ut paven, som sitter som en pose bak øynene. Når du hører et lite knepp er den løs. Paven kan nå lett tas ut og kastes.
Lofoten hel Krabbe er fanget utenfor øya Hitra i Trøndelag. Krabben blir pakket hel i beskyttende atmosfære. Krabben blir kokt og pakket ved Hitramat AS for Lofotprodukt. Produktet er opptint.


Bruksområde for Lofoten Hel Krabbe fra Hitra.

Anvendelse: Krabbe er en velsmakende og sunn råvare som kan benyttes i mange retter; pasta, salat og sushi/makirull.
Innlagt dato
Oppdatert dato
03.05.2019
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Skalldyr
Kilde til Næringsdata
Produsent
Lofotprodukt A/SLofotprodukt
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
82
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lofoten Hel Krabbe fra Hitra med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.