Amerikansk kjøttbrød (Meatloaf) inneholder
90 Kalorier,
9 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Amerikansk kjøttbrød (Meatloaf) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Sennep, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikansk kjøttbrød (Meatloaf) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Amerikansk kjøttbrød (Meatloaf)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 89.83 | 396.42 | Kcal |
Protein | 8.91 | 39.32 | gram |
Karbohydrat | 8.68 | 38.30 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 5.03 | gram |
Fett | 1.91 | 8.43 | gram |
Mettet fett | 0.57 | 2.52 | gram |
Salt | 0.75 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.06 | Kr 26.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 530 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet blandes og spres ut på et stykke folie på 20x40 cm.
Bland raspen med melk, salvie, selleri, løk, hvitløk, tomatpure, salt og pepper. Legg blandingen i en stripe ned langs midten av kjøttet. Rull forsiktig kjøttet om fyllet og trykk åpningene til i begge ender.
Løft forsiktig brødet over i et ildfast fat. Fjern foliet. Dekk med baconskiver.
Ingrediensene til sausen kokes opp. Prikk hull i kjøttbrødet og hell sausen over. Bakes ca. en time ved 175 grader C.
Når kjøttbrødet er brunet helles litt vann ved.
Kjøttbrødet serveres med kokte poteter og litt stekesky.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23172)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Amerika
Innlagt dato:2006-12-30
Oppdatert dato:2006-12-30
Lesere:
15994 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift