Asparges og Dijonfilet inneholder
92 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Asparges og Dijonfilet har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Asparges og Dijonfilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Asparges og Dijonfilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 92.04 | 312.07 | Kcal |
Protein | 11.51 | 39.03 | gram |
Karbohydrat | 2.27 | 7.70 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 2.78 | gram |
Fett | 3.92 | 13.29 | gram |
Mettet fett | 1.97 | 6.68 | gram |
Salt | 0.89 | 3.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.28 | Kr 31.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 356 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,86 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sausen er smakt til med grov, fransk sennep. Om du vil bruke mager kesam eller «fyldig» creme fraiche i sausen – er ditt valg.
Puss fileten og skjær den i medaljonger (iallfall 1 cm tykke). Varm smøret i en stekepanne og brun kjøttet raskt rundt. Salte og pepre under steking. Løft medaljongene over på fat etter hvert.
Renset asparges kokes 3-4 minutter i lettsaltet vann, etter tykkelse.
Skrell og hakk sjalottløk. Freses mykt i panne. Tilsett sennep, kesam og salt.
La filetbitene trekke i sausen ca. 5 minutter.
Servér med asparges og nykokte poteter. Ha gjerne noen friske bær og røkt (jarlsberg) eller vellagret gul ost til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 25958)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-06-19
Oppdatert dato:2009-06-19
Lesere:
1488 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift