Fotograf:
Norges sjømatråd
Bacalhau assado com batatas a murro, Klippfisk med bakte poteter inneholder
167 Kalorier,
9 g Karbo,
26 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Bacalhau assado com batatas a murro, Klippfisk med bakte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bacalhau assado com batatas a murro, Klippfisk med bakte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5419 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bacalhau assado com batatas a murro. Klippfisk med bakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.66 | 856.30 | Kcal |
Protein | 26.07 | 133.95 | gram |
Karbohydrat | 9.02 | 46.34 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 6.06 | gram |
Fett | 2.66 | 13.67 | gram |
Mettet fett | 0.39 | 2.00 | gram |
Salt | 6.63 | 34.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.77 | Kr 39.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 055 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk klippfisken og skjær den i jevne serveringsstykker. Grill stykken 4 minutter på hver side på varm grill eller under grill i stekeovn.
Varm olivenoljen sakte opp i en gryte sammen med hvitløken, skal ikke koke. Hell oljen over i en bolle og leggklippfisken i. La den ligge i 20 minutter. Vask potetene, legg dem i en bolle sammen med grovt salt og bland godt sammen. Ha potetene over i en ildfast form og stek dem i stekeovn ved 180 grader i 20 minutter.
Ved halvgått tid, tas potetene ut og deles i fire. Sett dem tilbake i formen, dryss litt salt og stek dem ferdig.
Server den stekte klippfisken med potetene. Salat passer ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 22635)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-08-09
Oppdatert dato:2006-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift