Fotograf:Frukt.no Om du ikke har forsøkt bakt paprika tidligere, så bør du gjøre det! Kjempegodt tilskudd til julebuffeten eller til den grønne tapas-serveringen f.eks. i romjulen
Oppskriften inneholder 63 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Forvarm ovnen til 250 grader. Del paprikaen i to, fjern hinner og frø, og legg dem i en langpanne med snittflaten ned og smør litt olje på skinnsiden.
Sett dem i ovnen og la de stå til de er mørke og nesten "brent". Ta dem ut og legg dem i en plastpose, eller dekk til med aluminiumsfolie.Etter en halvtimes tid kan du lett dra det brente skinnet av paprikaen.
Del paprikaen i brede strimler og tilsett kapers, olivenolje, salt, pepper og finhakket frisk blandpersille og vend forsiktig sammen. Pynt gjerne med noen svarte oliven før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 30701)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2015-12-18
Oppdatert dato:2015-12-18