Bakte rabarbra med jordbærkrem inneholder
179 Kalorier,
20 g Karbo,
1 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Bakte rabarbra med jordbærkrem har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte rabarbra med jordbærkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4220 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte rabarbra med jordbærkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.12 | 540.23 | Kcal |
Protein | 0.92 | 2.77 | gram |
Karbohydrat | 19.68 | 59.35 | gram |
Kostfiber | 2.36 | 7.12 | gram |
Fett | 9.32 | 28.11 | gram |
Mettet fett | 5.84 | 17.61 | gram |
Alkohol | 1.16 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.32 | Kr 25.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 206 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær rabarbene ut i ca. 5 cm tynne stenger.
Blancheres i vann i ca. 1 minut. Tas opp og legges i et ildfast fat.
Drysses med sukker, kanel og ha vin på. Settes i en forvarmet ovn ved 180° til de er sprø ca. 10 minutter.
Tas ut og avkjøles. Hell væsken fra og kok ned.
Plukk og skyll jordbær. Skjæres i skiver, dryss med melis.
La det trekke 15 minutter. Moses med en gaffel.
Pisk fløten med margen fra vanilje.
Vend jordbærne i fløten. Settes på kjøl.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22250)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift