Bakte rabarbra med reven marsipan inneholder
221 Kalorier,
36 g Karbo,
3 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Bakte rabarbra med reven marsipan har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte rabarbra med reven marsipan er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6272 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte rabarbra med reven marsipan!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 221.27 | 463.56 | Kcal |
Protein | 3.00 | 6.29 | gram |
Karbohydrat | 35.74 | 74.88 | gram |
Kostfiber | 3.14 | 6.58 | gram |
Fett | 6.67 | 13.97 | gram |
Mettet fett | 0.60 | 1.26 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.79 | Kr 12.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 838 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vend rabarbra, sukker og maizena sammen i en skål. Ha det i et tertefat.
Bak rabarbene 20 minutter i en 175 grader C varm ovn.
Ta fatet ut av ovnen. Riv Marsipan grovt og ha det over rabarbrarene. Sett deretter fatet tilbake i ovnen og bak ytterligere 20 minutter til marsipanen er gylden.
Servér med is, creme fraiche eller krem.
Tips:
Rabarbrene kan lages i forveien, så det eneste du skal gjøre er å rive marsipan og bake rabarbraene en siste gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22251)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift