Banankake fra Tanzania inneholder
273 Kalorier,
36 g Karbo,
6 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Banankake fra Tanzania har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Banankake fra Tanzania er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11154 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Banankake fra Tanzania med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 272.90 | 2 343.88 | 195.32 | Kcal |
Protein | 5.75 | 49.39 | 4.12 | gram |
Karbohydrat | 36.10 | 310.06 | 25.84 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 14.77 | 1.23 | gram |
Fett | 11.34 | 97.40 | 8.12 | gram |
Mettet fett | 2.38 | 20.44 | 1.70 | gram |
Salt | 0.39 | 3.34 | 0.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.30 | Kr 19.75 | Kr 1.65 | .- |
Hele oppskriften veier | 859 totalt | 859 pr porsj | 72 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 52,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør margarin og sukker hvitt til det er lett og kremaktig. Tilsett egg, ett om gangen, og visp godt. Ha i melk. Sikt mel og bakepulver i røra. Mos bananer og bland i.
Smør en form og hell røra i den. Stek kaken ved middels varme (175 C) i ca 45 minutter midt i ovnen.
Undersøk om kaken er ferdigstekt ved å prikke i den med en tynn pinne. Holder pinnen seg tørr er kaken ferdig. Ta kaken ut av formen.
Den er best nystekt, eventuelt med litt krem og et par bananskiver på hvert stykke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9058)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Tanzania
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift