Banankake med valnøtter inneholder
309 Kalorier,
39 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Banankake med valnøtter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Banankake med valnøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Banankake med valnøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 309.38 | 629.09 | Kcal |
Protein | 4.49 | 9.13 | gram |
Karbohydrat | 39.49 | 80.30 | gram |
Kostfiber | 1.30 | 2.64 | gram |
Fett | 14.54 | 29.57 | gram |
Mettet fett | 8.22 | 16.71 | gram |
Salt | 0.81 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.19 | Kr 6.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 627 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mos bananene. Hakk eller knus valnøttkjernene grovt.
Pisk smør, sukker og hele egg grundig med kornene fra vaniljestangen, til massen er luftig og sukkeret oppløst. Sikt mel, salt og natron over og brett det i. Rør bananmos og Creme fraiche i og bland det omhyggeligt. Tilsett valnøttene.
Ha deigen i en smurt langpanne eller to kakeforme. Bak kaken ved 180°C i 50-55 min. eller til deigen ikke henger i en trepinn.
Langpannekaken kjøles av i formen, hvis du har brukt kakeformer skal kagene vendes ut på en bakerist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27339)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-08-06
Oppdatert dato:2010-08-06
Lesere:
5154 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift