Biff Bourguignon (boeuf bourguignon) inneholder
97 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Biff Bourguignon (boeuf bourguignon) har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Biff Bourguignon (boeuf bourguignon) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
23069 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Biff Bourguignon (boeuf bourguignon)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.31 | 685.04 | Kcal |
Protein | 8.28 | 58.29 | gram |
Karbohydrat | 2.18 | 15.35 | gram |
Kostfiber | 0.79 | 5.56 | gram |
Fett | 4.30 | 30.27 | gram |
Mettet fett | 1.76 | 12.39 | gram |
Alkohol | 2.17 % | | | |
Salt | 0.42 | 2.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.58 | Kr 81.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 816 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bacon skjæres i biter og brunes i eget fett. Kjøttet drysses med salt og pepper og stekes 2 - 3 minutter på hver side i baconfett.
Ha kjøtt og bacon i en gryte. Løk, purre, gulrøtter og sopp skjæres i skiver og brunes noen minutter i baconfettet.
Tilsett evt. litt smør. Tilsett renset småløk og la den surre med noen minutter til den er blank. Ha grønnsakene i kjøttgryten, kok pannen ut med buljong og hell kraften i kjelen. Tilsett rødvin og la gryten småputre ved svak varme ca. 30 minutter.
Jevn gryten med maisennamel utrørt i litt vann. Smak retten godt til med salt og pepper før den serveres rykende varm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 21372)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-14
Oppdatert dato:2006-01-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift