Fotograf:
Gilde
Birkebeiner skinke med bakt tomat, parmesan og hvit asparges inneholder
144 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Birkebeiner skinke med bakt tomat, parmesan og hvit asparges har beregnet å ha følgende allergener
Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Birkebeiner skinke med bakt tomat, parmesan og hvit asparges er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5693 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Birkebeiner skinke med bakt tomat. parmesan og hvit asparges!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.27 | 227.30 | Kcal |
Protein | 12.22 | 19.25 | gram |
Karbohydrat | 1.53 | 2.41 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 1.76 | gram |
Fett | 9.67 | 15.24 | gram |
Mettet fett | 1.92 | 3.02 | gram |
Salt | 1.91 | 3.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 19.03 | Kr 29.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 630 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag et lite kryss i bunnen på tomaten og ha på noen dråper olivenolje, finkuttet løk og ca 1 ss sitronsaft. Bland alt forsiktig sammen og ha det i en dyp ildfast form, bak det på 120 grader i ovn til skallet på tomaten "slipper".
Skrell og kok aspargesen ca 5 minutter i vann med sitronsaft, smør, salt og litt sukker. Kutt den i passe biter.
Anrett med skinken nederst, lune tomater, asparges biter og høvlet parmesan på toppen. Ha over noen dråper olivenolje og pynt med basilikumsblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24580)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-27
Oppdatert dato:2007-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift