Fotograf:
Gilde
Birkebeinerskinke med syltede grønnsaker inneholder
151 Kalorier,
3 g Karbo,
8 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Birkebeinerskinke med syltede grønnsaker har ingen allergener
Birkebeinerskinke med syltede grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Birkebeinerskinke med syltede grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.93 | 354.84 | Kcal |
Protein | 8.19 | 19.25 | gram |
Karbohydrat | 2.58 | 6.07 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 6.49 | gram |
Fett | 11.37 | 26.73 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 4.84 | gram |
Salt | 1.51 | 3.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.30 | Kr 28.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 940 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,83 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok strimlet løk i olivenoljen sammen med hvitløk i tynne skiver og rosmarin. Skrell auberginen i mens og kutt den i ca 1 cm x 5cm staver som du har oppi med løken med det samme, dette fordi auberginen ikke skal oksidere å bli brun.
Ha i paprikaen i biter, kapers, eddik og 2 ts salt. La dette småputtre til auberginen er mør, ta så av varmen og smak til med salt og pepper, evt litt eddik. Settes kaldt, kan gjerne oppbevares på glass i lengre tid i kjøleskap.
Legges opp med skinken i bunn og grønnsakene over, sammen med god olivenolje, sprø kjerner og gjerne sherryeddik som er kokt med litt sukker til en sirup.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24583)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-27
Oppdatert dato:2007-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift