Fotograf:
Gilde
Spekeskinke med tomatvinaigrette, pesto og balsamicosirup inneholder
237 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Spekeskinke med tomatvinaigrette, pesto og balsamicosirup har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spekeskinke med tomatvinaigrette, pesto og balsamicosirup er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3764 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spekeskinke med tomatvinaigrette. pesto og balsamicosirup!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 237.04 | 796.02 | Kcal |
Protein | 5.84 | 19.61 | gram |
Karbohydrat | 7.76 | 26.06 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 5.34 | gram |
Fett | 19.94 | 66.96 | gram |
Mettet fett | 3.49 | 11.72 | gram |
Salt | 0.67 | 2.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.77 | Kr 36.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 343 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tomatvinaigrette:
Skjær et kryss i hver av tomatene og ta bort stilken. Dypp de i kokende vann og legg dem deretter rett over i isvann. Ta av skinnet og del tomatene i to. Ta ut innmat og kutt kjøttet i terninger. Finhakk hvitløk, soltørkede tomater og sjalottløk og fres i litt olje sammen med tomatpurè til råsmaken av tomatpurèen er borte. Skal ikke brunes! Tilsett balsamicoeddik og kok ned til den er nesten borte. Avkjøl litt og tilsett tomatterningene, basilikum, bladpersille og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Rødbeter:
Bak rødbetene tildekket med salt i ovnen på 180 grader til de er møre.Skrell og skjær i tynne skiver. Pensle med en god olivenolje.
Pesto:
Bland alle ingrediensene og støt i morter eller kjør i en blender til alt er godt blandet.
Balsamicosirup:
Kok opp balsamicoeddik og sukker. Kok inn til sirup.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24609)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-12-30
Oppdatert dato:2007-12-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift