Blåbær cheesecake inneholder
332 Kalorier,
28 g Karbo,
4 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Blåbær cheesecake har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blåbær cheesecake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5456 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Blåbær cheesecake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 332.10 | 5 041.28 | 630.16 | Kcal |
Protein | 3.73 | 56.62 | 7.08 | gram |
Karbohydrat | 27.94 | 424.13 | 53.02 | gram |
Kostfiber | 1.82 | 27.63 | 3.45 | gram |
Fett | 22.42 | 340.34 | 42.54 | gram |
Mettet fett | 12.83 | 194.76 | 24.34 | gram |
Salt | 0.20 | 2.98 | 0.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.08 | Kr 153.01 | Kr 19.13 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 518 totalt | 1 518 pr porsj | 190 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smelt sjokolade og smør i en gryte ved svak varme, knus kjeksene og rør dem i.
Legg bakepapir i en langpanne.
Fordel kjeksblandingen i langpannen, trykk den godt sammen.
Sett kjeksbunnen på kjøl.
Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 10 min.
Rør fløteosten sammen med ½ dl. av fløten.
Pisk resten av fløten til krem.
Bland blåbær, fløteost, krem og sukker sammen.
Ta gelatinen opp av vannet og smelt den over vannbad. Avkjøl gelatinen med limesaft og rør den deretter i fløteblandingen.
Fordel fromasjen på kjeksebunnen og sett kaken tildekket i kjøleskap i minst 3 timer.
Server kaken pyntet med ekstra blåbær og mynte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bisca
(Intern: 27274)
Tilberedningstid:
30 min + kjøling
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-15
Oppdatert dato:2010-07-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift