Blandaball (blainnabaill, blannaball) inneholder
81 Kalorier,
7 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Blandaball (blainnabaill, blannaball) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandaball (blainnabaill, blannaball) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 10 lesere
Lesere:
17283 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandaball (blainnabaill. blannaball)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.63 | 188.88 | Kcal |
Protein | 10.55 | 24.71 | gram |
Karbohydrat | 7.46 | 17.48 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 2.16 | gram |
Fett | 0.75 | 1.76 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.14 | gram |
Salt | 1.89 | 4.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.02 | Kr 11.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 937 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fisk, potet, løk og salt hakkes noe først. Ha i melet og hakk videre til passe fast. De gamle brukte grynmel (potetmel er av nyere dato). Inni ballen legges småskåret flesk. Ballene kokes ferdig. Server med kokt potet, gulrot, kålskiver, stekt flesk (bacon) og fleskefett.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 15938)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-13
Oppdatert dato:2003-10-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift