Blandaball (Nasjonalrett på Smøla) inneholder
72 Kalorier,
8 g Karbo,
9 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Blandaball (Nasjonalrett på Smøla) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandaball (Nasjonalrett på Smøla) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11542 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandaball (Nasjonalrett på Smøla)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 71.50 | 387.35 | Kcal |
Protein | 8.58 | 46.48 | gram |
Karbohydrat | 8.29 | 44.91 | gram |
Kostfiber | 1.02 | 5.53 | gram |
Fett | 0.22 | 1.19 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.33 | gram |
Salt | 0.86 | 4.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.65 | Kr 25.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 167 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kvern dette sammen i en kjøkkenmaskin så det blir en farse. Legg ballen i kokende lettsalta vann , og la dem småkoke i 20-30 min. Etter 20 min. del en ball over og se om den er gjennomkokt.
Server med stekt flesk og kokt kålrot.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 15940)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-13
Oppdatert dato:2003-10-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift