Brasert and med grønnsaker



Brasert and med grønnsaker inneholder 341 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 32 g Fett pr 100 gr
Brasert and med grønnsaker har ingen allergener
Brasert and med grønnsaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4723 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkgulrøtter, skåret i staver
2stkløk, grovhakket
2stkturnips, skåret i terninger
2stkpastinakk, skåret i skiver
3feddhvitløk
4stklaurbærblad
10stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
0,25potte(r)oregano, frisk grovt revet
0,5dlvann
3stkender, á 1 1/2 kg
1tssalt
1tsgrovmalt pepper




Næringsdeklarasjon for Brasert and med grønnsaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier341.093 553.45Kcal
Protein11.48119.60gram
Karbohydrat0.9710.11gram
Kostfiber0.343.54gram
Fett32.29336.39gram
Mettet fett9.2696.47gram
Salt0.272.83gram
Pris på oppskriftenKr 13.46Kr 140.23Kroner
Hele oppskriften veier6 251 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,13 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forvarm ovnen til 200 C. Legg alle grønnsakene, hvitløk, laurbærblad, einerbær og oregano i en stor, tykkbunnet langpanne. Hell vannet over grønnsakene. Legg endene over og krydre med salt og pepper.

Brun endene i ovnen ca 40 minutter. Skru varmen ned til 160 C og dekk pannen med aluminiumsfolie. Stek videre til kjøttet kjennes mørt når du stikker i det med gaffel, ca 30 minutter. Pass på at vannet ikke fordamper helt og tilsett om nødvendig et par skjeer ekstra vann.

Legg fuglene og grønnsakene over på et fat og dekk til så alt holder seg varmt. Sil stekesjyen over i en bolle og skum av fettet. Gi sjyen et oppkok. Del hver and i to. Server med grønnsakene og den varme sjyen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7969)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 153,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 126,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.