Brasert and med grønnsaker inneholder
341 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
32 g Fett pr 100 gr
Brasert and med grønnsaker har ingen allergener
Brasert and med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4723 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brasert and med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 341.09 | 3 553.45 | Kcal |
Protein | 11.48 | 119.60 | gram |
Karbohydrat | 0.97 | 10.11 | gram |
Kostfiber | 0.34 | 3.54 | gram |
Fett | 32.29 | 336.39 | gram |
Mettet fett | 9.26 | 96.47 | gram |
Salt | 0.27 | 2.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.46 | Kr 140.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 251 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Forvarm ovnen til 200 C. Legg alle grønnsakene, hvitløk, laurbærblad, einerbær og oregano i en stor, tykkbunnet langpanne. Hell vannet over grønnsakene. Legg endene over og krydre med salt og pepper.
Brun endene i ovnen ca 40 minutter. Skru varmen ned til 160 C og dekk pannen med aluminiumsfolie. Stek videre til kjøttet kjennes mørt når du stikker i det med gaffel, ca 30 minutter. Pass på at vannet ikke fordamper helt og tilsett om nødvendig et par skjeer ekstra vann.
Legg fuglene og grønnsakene over på et fat og dekk til så alt holder seg varmt. Sil stekesjyen over i en bolle og skum av fettet. Gi sjyen et oppkok. Del hver and i to. Server med grønnsakene og den varme sjyen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7969)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift